Nuets visdom – “åben” behandling

Jeg introducerer en ny behandlingsmulighed. ”Åben behandling”. Her lægger vi os ikke fast på en bestemt behandlingsmetode fra starten men følger flowet og mærker hvad ville være det mest givende for dig netop nu, i det du oplever.

Nogen gange kan du måske være i tvivl om hvad der vil støtte og hjælpe dig bedst, specielt også hvis du oplever flere forskellige symptomer, som ikke kun er kropslige, men følelsesmæssige og energimæssige, tvivl og forvirring, underlige fornemmelser i dig, som du måske ikke kan forstå. Måske har du styr på hvad du ønsker dig, når du booker tiden et par dage i forvejen, men på dagen kan du mærke at du fornemmer noget andet. Derfor tilbyder jeg en mulighed hvor vi lader behandlingen/sessionen stå åben for det som er og som du har brug for den dag du kommer.

Behandlingen kan både indeholde zoneterapi, clairvoyance, energihealing, NADA (øreakupunktur) meditation/guidede visualiseringer, let bevægelsesarbejde, kropsterapi, samtaleterapi og hvad der ellers måtte åben sig.

Vi starte med at sætte os og du giver udtryk for dine problematikker, og jeg tuner ind i dig samt modtager vejledning fra den åndelige verden. Sammen inspireres vi til hvordan behandlingen skal fortsætte, hvad der føles mest givende og mest rigtigt for dig, din proces og i forhold til den åndelige vejledning vi modtager.

Ofte bliver det en fin blanding, af det meste, hvor vi både har samtale/clairvoyance og briksarbejde.

Når vi arbejder på denne ”åbne”måde, får vi et mere ægte/levende udbytte af det vi inspireres til i øjeblikket. Og vi når omkring alle de aspekter vi indeholder; krop, sind, ånd og energi. Alt det vi har brug for at balancere dette liv, her hvor vi er.

Nuets visdom