Ned i gear med zoneterapi

Vidste du at zoneterapi kan få dig helt ned i gear?

Det går så hurtigt. Tiden lige nu kan føles ekstra stresset efter en dejlig lang og varm sommerferie. Pludselig gik hverdagen i gang igen. Jeg selv og de fleste jeg møder, føler at det går alt for stærkt for øjeblikket. Har du det også sådan?

Vores system arbejder på højtryk med alt det der skal gøres. Det er lige før det tager pippet fra os. Men hvis du lægger mærke til det, ER der pauser, der ER tid til ro. Prøv at hold øje med de små stunder hvor roen rent faktisk er tilstede. Læg mærke til de små oaser. Bliv bevidst om dem og hengiv dig til dem i den tid de varer.

Døjer du med uro, stress, tankemylder, et uroligt nervesystem eller underlige urolige fornemmelser i kroppen? Du er ikke alene, vi er så mange.

Zoneterapi afspænder, beroligerer, og giver kroppen mulighed for at finde ro og balance. Ved kontinuerligt at få øje på og nyde pausen træner du din krop og dit sind til at finde ro, så det tilsidst kan blive en permanent tilstand i dig. Men vi skal øve os og bygge det op, lige som vi har øvet os i, og opbygget stressen over tid. Alt hvad vi vil være gode til, alt hvad vi ønsker skal vokse, skal øves igen og igen. Og lur mig om du ikke finder det helt ok at øve dig i det! Øv dig i pauser!

Zoneterapien kan hjælpe dig med igen af mærke hvordan det nu var at have ro indeni. Når du først genfinder fornemmelsen er det lettere at få øje på den igen og igen. Tillad dig at lade roen være en del af din hverdag. Det føles så godt og vi trænger mere end nogensinde til pause.