Der er lys

Tak for en dejlig uge.
Denne uge har være helt forrygende lige som den forrige og den forrige igen. Så mange gode mennesker og oplevelser flyder igennem klinikken. Oplevelser fulde af lys! Her er så meget lys, så meget livgivende energi.
Der må ske noget magisk her, noget der hæver vibrationerne. En klient sagde til mig ” Stina, ved du godt at du healer? Når du sidder i alt det lys, sender du lyset videre til mig”. Det berørte mig. Jeg er ikke uddannet healer, og det er for så vidt ikke min intention at være energihealer i den gængse forstand. Men det sker bare. Jeg kan mærke lyset, jeg kan kalde på det. Jeg sidder med det og i det, og når jeg behandler dig, når vi igennem zoneterapien eller Bars-behandlingen deler energi, deles vi også om lyset.
Ja det er magisk, det føles så godt. Jeg vil ønske dig en lyslevende weekend!

Stinas zoneterapi, Zoneterapi i Randers, Access Bars i Randers