Forår – yes!!!

Uhhh så tæt på nu. Helt forunderligt – igen. Man opdager pludselig at det er lyst, der hvor det før var mørkt. Man registrere forandring i naturen og i sig selv. Man sanser med mere end blot sit syn, måske dufter der pludselig anderledes om morgenen eller man høre andre lyde. Og du mærker måske en anden fornemmelse i kroppen og sindet?

Vores kroppe er allerede i gang med forberedelserne til endnu et skift, lige så stille og uden vores indgriber sættes processerne i gang derinde. Kan du mærke forandring i din krop? Måske føler du dig pludselig meget træt en periode, måske mere frisk? Der vågner en anden energi i dig. Måske får du pludselige lyst til at spise anderledes, komme ud i haven, se gamle venner? Stuve ud og rydde op.

Pludselig ser man snavset, de støvede ruder og edderkoppespind i hjørnerne. Ser måske pludselig at man trænger til nye sko, eller at vinterjakken er slidt?

Foråret er en forandringens tid, en overgang, en ny start, naturen fødes på ny. Det gamle og opbrugte komposteres og nedbrydes så der kan blive plads til det nye.

Sådan har vi mennesker det også – vi er en del af naturen om vi mærker det eller ej. Vi vil naturligt åbne os for det nye og friske og slippe det der ikke nærere os mere. Vi er med i den samme cyklus. Derfor behøver vi også oprydning og udrensning i både kroppen og sindet. Vi smider vinterens kappe og klæder os i blomsterflor.

Der er mange måder at udrense på. Der er detoxkure med grønne juicer og masser af frugt og grønt.

Lange gåture i frisk luft hvor du trækker vejret dybt. Masser af frisk postevand. Meditationer, kunstnerisk udfoldelse, sauna og dampbade, zoneterapi, massage og meget meget mere.

Zoneterapi har en naturlig udrensende effekt, fordi zoneterapi sætter kroppen i bevægelse. Bevægelsen sir urenheder fra og hjælper kroppen med af skille sig af med det.

Foråret er en fantastisk tid at starte et zoneterapeutisk behandlings forløb. Hvis vi levede i pagt med naturen ville kroppen udrense selv og selvfølgeligt. Men i vores tid, med en masse indput både naturlige men i høj grad også kunstige, kan kroppen have svært ved at nå at rense alt det ud den behøver. Giv din krop en hjælpende hånd, så der bliver plads til at modtage alt det gode der er i vente.

Jeg tilbyder 5 zoneterapi behandlinger for 1800,- spar 20% pr. behandling,- (Købes samlet inden 15. april 2017)