Er du også syg?

Det er der mange der er for tiden. Vi bliver dagligt bombarderet med bakterier og virus og normalt er der intet problem for vores immunforsvar at beskytte os. Men ofte bliver vi alligevel syge på bestemte tidspunkter på året, de kolde og fugtige perioder. Klimaet skifter og vi skal bruge kræfter på at omstille os og holde os varme. Det er også i de perioder vi finder ud af hvor godt vores immunforsvar egentlige er eller ikke er.
Mange faktorer spiller ind når vi snakker om immunforsvar- både fysiske og psykiske. Får du ordentlig næring, er der egentlig vitaminer og mineraler nok i den mad du spiser? Får du frisk luft og bevæget dig hver dag? Får du sovet nok? Hvad gør du egentligt for at styrke din krop? Og hvad med dit sind? Er du glad? Føles det godt at være dig? Går du og grubler og føler noget er forkert? Det psykiske betyder lige så meget som det fysiske – tænk på den gang du skøjtede højt og flot gennem efteråret/foråret mens alle lå syge, fordi du var forelsket eller lykkelig over et nyt job, eller du var i gang med noget andet sjovt og spændende. Du var glad og vågen og fuld af fart. Når vi har det psykisk godt er det som om vi også får det godt i kroppen, får overskud og ekstra kræfter – superkræfter, vi er ikke til at skyde igennem siger man. Næh bakterierne har ikke en chance. Vi er både en krop og et sind, de to dele er lige vigtige og påvirker hinanden til stadighed. En krop fuld af styrke og sundhed påvirker vores sind med styrke og sundhed – og omvendt.

I min klinik arbejder jeg altid med det psykiske aspekt selvom jeg arbejder på din fysiske krop. Et sind i glæde og balance vil naturligt ønske at give kroppen det den har brug for, så den kan stå stærkt i årstidernes skiften

Zoneterapi styrker hele din krop, hele dit sind og hele dit forsvar.