Citroneffekten

Jeg har tidligere skrevet om hvordan tanker og forestillinger kan påvirke vores fysiske krop.

Den klassiske, som vi nok alle kender til, er den med citronen; at du alene ved at tænke på, at du bider i en citron, rent faktisk begynder producere mundvand i øjeblikket. Der er ikke skyggen af citroner i miles omkreds, men alligevel opfører kroppen sig som om, den får sur citronsaft i munden. Hvorfor dog det, kan man spørge, og hvad kan kroppen så ellers aktivere alene ved det du tænker og forestiller dig??

I mit arbejde med at hjælpe mennesker med kropslige og følelsesmæssige problematikker, spiller tanker og forestillinger en stor rolle. Hvad tænker du om din krop og din situation? Hvad tænker du om dig selv? Hvad er dine overbevisninger, hvilken reaktioner fremkalder du? Og hvad kan du egentlig skabe for dig selv, alene med forestillingsevnen? Det er et område der er meget levende i det jeg får ind og i de oplevelser jeg selv får, og i arbejdet med klienter. Der er masser af forskning på verdensplan i netop det, og masser af opdagelser af hvor storslået den menneskelige hjerne egentlig er.

Har du lyst til at gå på opdagelse i dig selv? Har du lyst til at lære at bruge dine tanke- og forestillingsevner på en anden og ny måde?

Du kan lære at se tingene fra et andet perspektiv og forstå det som løber i din ubevidste energi.

Alt det, samtidig med at du får alt det gode fra zoneterapien.

Citroneffekten med clairvoyance og zoneterapi 😀