Zoneterapi og clairvoyance skaber sammenhæng

Zoneterapi og clairvoyance

Der er noget til kroppen, sjælen og sindet.

Hvad har du med, hvorfor reagerer kroppen som den gør? Er der beskeder til dig og din krop fra det åndelige?

Vi lader i sessionerne, vores guider give vejledning om hvad der foregår i dig, vi lader energien hjælpe med at heale kroppen, vi lader det som ikke altid kan forklares komme til orde.

Nogen gange behøver vi ikke forstå, men behøver at læne os ind i tillid, og kommunikerer med andet end det rationelle. Der er et perspektiv mere. Budskaberne er tit til mine klienters sjæl, eller ubevidste om du vil, til noget som hjernen måske ikke helt kan flette sammen til logik, men det er som om noget andet i os kan. Vi forstår alligevel på et eller andet plan – kroppen forstår, det intuitive forstår. Vi kan optage informationerne i vores system på trods.

Kunne det ske at ubalancerne ikke alligevel opstår af de grunde du selv tror? Hvad går du med energimæssigt, tankemæssigt, ubevidst som sender impulser ud i din krop, ind i dit sind. Hvorfor tumler du med de samme temaer om og om igen? Er der læring til dig på sjælsplan?

Med clairvoyante budskaber, samarbejdende med zoneterapi kan vi kropsliggøre ny energi/viden. Vi samler det jordiske og det åndelige, det maskuline og det feminine, det vi ikke forstår med det vi forstår, med lys og mørke, kulde og varme, yin og yang. Vi skaber sammenhæng.