Altid for det højeste bedste

Det der med zoneterapi og clairvoyance….hva’ ka’ det?

Jeg tror på at andet og mere end det fysiske påvirker os. Tanker, følelser..også andres tanker og følelser. Energi flyder sammen med vores egen og definerer noget af vores syn på verden, noget af vores ageren i verden. Du kender vel godt det der med at møde en vred person…personen er ikke nødvendigvis vred på dig, men oohh du kan mærke det. Måske har du lyst til at smutte, måske bliver du selv vred, måske bliver du tung og træt, måske bærer du det med videre. Vrede smitter…syret…for der er jo ikke noget at se, lugte, høre og smage, men mærke. åh jo. Vrede er en kraftig energi, så den er måske nemmere at mærke end andre og lettere vibration så som glæde, kærlighed, ømhed. Ja og så alt alt det andet universet rummer af energistrømme. Vi mærker dem måske ikke bevidst, men de påvirker os alligevel

Vi kan vist godt blive enige om at energi kan noget, men vidste du at du ”farves” af det? Du defineres af den energi du bærer med dig, uden dom. Det er bare biologi. Du bæres med. Du optager den, cellerne smittes. Men vi er ikke ofre, vi kan selv vælge at filtre os ud igen, bevidst løfte os ud, rense os, og lade de energier vi holder af komme til.

Så når vi også arbejder med det clairvoyante, det energimæssige i behandlingerne lader vi høj vibrerende energi strømme ind, ind i dig og mig og ind i kroppene, ind i det tema vi arbejder med. Vi kan sådan set bevidst vælge og lade os påvirke af healende energi. Vi lader tunge negative energier som er stagneret i kroppen flyde ud, i og med vi fylder op med det højt vibrerende og positive.

Intentionen i mit arbejde er altid for det højeste bedste.