Ser du hvad du rummer?

Hej!

Har du ondt, er du ked af det?

Livet er ikke altid en dans på roser. Det bølger mellem glæde, sorg, smerte, lindring, utilpashed og veltilpashed. Det må vi finde os i, for det er sådan det er her på jorden – menneskelivet. Det bevæger sig, forandre sig, skifter, falmer og blomstre på ny.

Men det er ok, for kan vi være med det, er der dyb mening og kærlighed i det hele. Kroppens sprog, dens evne til at guide os, sindets visdom og følelsernes vejledninger.

Forstå du hvad du rummer, hvad du bliver fortalt og hvilke muligheder du har? Ser du hjælpen og kærligheden?

Jeg arbejder hele tiden med at mærke til og kigge på det som sker i mig og udenfor mig. Lægger mærke til energien, hvad jeg bliver fortalt, forundres og overraskes af alle de input og vejledninger der konstant er til rådighed for mig.

Skal jeg hjælpe, vejlede og støtte dig på din vej?

Jeg ser dig, din krop og dit sind og måske kan jeg få indsigter i hvad du har brug for, for at leve et liv i forståelse, bevægelse og kærlighed.

Jeg arbejder med zoneterapi, samtaleterapi og intuitiv/spirituel vejledning.

Du er velkommen!

Kærlig hilsen Stina