Meridianterapi

Jeg er netop hjemvendt fra et spændende kursus hos Dougans International (Inge Dougans er dansk født zoneterapeut bosiddende i Syd Afrika. Har skoler over hele verden som underviser og uddanner zoneterapeuter). Kurset  omhandlede sygdomme og brug af meridianprincipper. Det har resulteret i at jeg nu tilbyder Meridianterapi i klinikken.  Du kan læse om det herunder.

Meridianterapi

Langt de fleste sygdomme i vesten udspringer af en fordøjelse i ubalance. Der er alt for meget kemi i vores fødevarer – tilsætningsstoffer så tingene kan holde sig længere mm. Naturlige bakterier og enzymer er fjernet og i mange fødevarer er vitaminer og mineraler på et minimum pga den måde vi fremstiller dem på. Så vi får slet ikke den mængde næring vi egentlig behøver, også selv om vi synes vi spiser sund.
Mange mennesker går også rundt med en mavesyre der ikke er sur nok til at nedbryde maden, så vi kan udnytte den maksimalt, ej heller sur nok til at slå uheldige bakterier ihjel.
Så bliver vi syge. Paradoksalt nok skaber dårlige fødevare en alt for sur krop men en for lidt sur mavesyre! Vi har brug for en meget sur mavesyre men en mere basisk krop. God næringsrig og ren kost skaber en sund syre/base balance i kroppen.

Vores krop er jo skabt for mange tusind år siden, skabt til at leve i en verden med naturlige uforarbejdede rene fødevarer fyldt med næringsstoffer og saft og kraft direkte hentet fra jorden der hvor man var. Føden var fyldt med bakterier, mikroorganismer, som vi stadig skal bruge for at hele vores system fungerer optimalt. Der for er det ikke så sært at vi lider under mange sygdomme i dag. Vores hele krop er simpelhed drænet for energi og fuld af toxiner. Det viser sig bl.a. som psykiske problemer, tarmproblemer, hormonelle problemer, astma, bronkitis, barnløshed, diabetes, hjerte/karsygdomme, migræne, gigt, menstruationsforstyrrelser, acne, mavesår, årknuder, allergier, bihulebetændelse, PCO, herpes, galdesten, nyresten, tinitus, muskel og ledsmerter og meget meget mere – listen er lang!!

Meridianterapi er en behandlings form, der hjælper kroppen med at fjerne toxinerne fra vores system og skabe naturlig balance i hele kroppen. Meridianer er energibaner i kroppen, gennem stimulering af disse baner, ved behandling på fødderne, sendes der elektriske impulser gennem kroppen der lige som ryster toxinerne af. Som et anslag på en guitarstreng. Meridianerne har forbindelser i hele kroppen også til vores organer og andet væv. Derved hjælpes kroppen til at skabe balance i fordøjelsen men også i hele resten af kroppen!! Det er en kort og effektiv behandling der tager ca 25 minutter.