Lyt til kroppens fortælling

Zoneterapi får os ind og ned i kroppen. Det er herinde vi virkelig kan mærke hvad vi har brug for, hvor vi mangler energi og hvad der ligger til grund for vores ubalancer.

Kroppen en er fantastisk skabning. Den er konstant en vågen og nærværende guide for dig. Kroppen fortæller hele tiden om tilstanden i dit væsen. Den fortæller når du bliver sulten, skal på toilettet, er træt, eller energifyldt. Det er eksempler på meget enkle og basale informationer, men kroppen fortæller dig alt. Genfortæller dig alt hvad du tænker, føler og oplever. Den er i stand til at vise dig selv de mindste subtile følelser og stemninger og det gør den – hele tiden. Kroppen arbejder for dig hele døgnet. Komplicerede processer som du overhovedet ikke behøver bekymre dig om, tager den sig af. Den arbejder på det ypperste for at rense ud og opbygge dig, for at holde dig i balance. Det er et enormt arbejde, som vi skal være dybt taknemmelig for. Tænk at du bare kan lægge dig ubekymret på sofaen og nyde livet, mens kroppen helt uden om din bevisthed holder dig levende. Det er så vildt.

MEEEEEN (ja der kommer et men) for kroppen har brug for dig og din opmærksomhed. Er du god til at mærke hvad der kan støtte kroppen i dens arbejde. God til at give den det, den har behov for, ja så går det ret tit nemmere – det er logik. Kroppen er sulten, så giver vi den mad -”ah det var lige det jeg manglede”. Kroppen en træt – ”jeg lægger mig lige – uh det var lige det der skulle til” Kroppen sørger…. ”øh”…? Kroppen lider under forhøjet alarmberedskab….øh? Kroppen gør ondt….kroppen er energiforladt…kroppen har det underligt…. Hvad gør vi så? Hvad er det den fortæller som vi har svært ved at forstå? Hvorfor har jeg ondt i maven, hvorfor bliver jeg hele tiden forkølet, hvorfor har jeg så tit hovedpine? Vi er nød til at gå ind i kroppen og mærke den og lære dens sprog at kende for at få svar. Det er noget vi faktisk ikke har lært, i alt fald ikke godt nok. Et er at mærke hvad kroppen fortæller, noget andet er at forstå hvor vi skal sætte ind. Kroppen har alle svarene, vi skal bare lære at forstå dem. Det kan jeg hjælpe dig med. I gennem zoneterapi og samtale kan jeg hjælpe dig med at lære at lytte og forstå. Zoneterapien henter bevidstheden ind i kroppen, den trækker dig blidt og nænsomt tilbage til dig selv, og helt derind hvor forællingen høres tydeligst. Når du kan mærke dig selv, forstå hvad du mærker, kan du hjælpe dig selv og din krop til at leve i sundhed og balance.