Klinikken er færdigindrettet

Nu står min nye klinik færdigindrettet. Jeg har forsøgt at være lidt vågen i manifestationsprocessen. Fra ide/tanke til virkelighed. Hvad er det der sker når vi handler på en vision?

Lyst

Jeg havde først og fremmest en lyst til at forsætte med at arbejde hjemmefra, og en lyst til at gøre min klinik mere professionel og mindre ”vi-indretter-lige-et-af-de-gamle-børneværelser”. Det var nødvendigt at gøre – det der med det gamle børneværelse indtil jeg fik en ordentlig fornemmelse af om jeg virkelig ønskede at fortsætte i mit eget hjem. Jeg kunne mærke at det gav mig en masse ro, og overskud, og ikke mindst en anden og lettere energi at arbejde i. At trække energien hjem til mig selv, som på mange måder er omdrejningspunktet for det jeg formidler videre til mine klienter. At komme hjem til sig selv.

Lysten var det første i processen. Hvad er så det næste?

Vision

Jeg så billeder af et klinikrum i lette lyse farver, som en lyserød morgen himmel med enkle grå forbipasserende skyer. Friskhed – ”en ny dag”. Jeg mærkede højvibrerende energi, og fik symboler som sender informationer til os. Der var det feminint favnende, og det retningsorienterede maskuline.

At handle

Og så kræver det en krop, et jordisk arbejde. Det bliver en masse skramleri med jordisk gods. Ting skal flyttes og ryddes op før der er plads til det nye. Der skal skabes et åbent rum som nyt kan risle ind i. Igen en parallel til mit arbejde. Gammel energi skal stues ud for at give plads til noget nyt, når vi har et ønske eller en vision. Vi skal flytte os fysisk, handle kan man også kalde det, for at få sjælens og kroppens udtryks form til at spille sammen og skabe.

Sjælens sprog er lyst, glæde, ideer, kreativitet, visioner, billeder, og kroppens er handling. Så for at være hele må vi anerkende og lytte til begge dele.

Lyst og vision har jeg omsat til fysisk sprog, handlet, flyttet, malet, slæbt, rumsteret – og pludselig var vision manifesteret ind i virkeligheden.

At dele

Den sidste ting der er naturligt i processen er at dele

Du kan se billeder her…..(jeg er ikke prof, fotograf kan du nok se, så billederne yder ikke helt rummet retfærdighed…men du kan måske fornemme energien alligevel. Det håber jeg.

Jeg vil gerne dele dette dejlige rum med dig

Du er velkommen her.