Nyt i vente

Så meget nyt og spændende er i venter. Jeg glæder mig til at dele det med dig. Der kommer mere senere men jeg kan lige løfte sløret en lille smule ; ny uddannelse, nyt behandlingssted og i dag er der også en lille nyhed. Jeg har netop indsendt disse fine visitkort til print. Det er Ane Gudrun AneGudrun.dk  der har lavet det flotte grafiske arbejde. (Hende kan I godt kigge nærmere på – hun er go´)

Det underliggende billede har jeg taget i forbindelse med en måned lang kreativ proces, hvor jeg hver dag skulle arbejde med de 7 chakrafarver i en personlig udviklingsproces.  Billedet kalder jeg “The true swan” og refererer til den lyseblå farve som repræsenterer halschakraet. Et åbent, ærligt og frit udtryk virker helsebringende på hele kroppen. (Svanens symbolik er mangfoldig, så jeg blev så glad da jeg fandt denne fjer på en gåtur i Paderup Mose)

Stina Øhrberg zoneterapi i Randers