Ny behandlingsform

Hej med dig. Herunder kan du læse om min nyeste behandlingsform ; Psykoterapeutisk zoneterapi. Den ligger klar i online booking her på hjemmesiden.

Psykoterapeutisk zoneterapi

Langt de fleste kropslige problemer er på en eller anden måde, forbundet med den måde vi lever vores liv på. De tanker vi har om os selv og om verden. De billeder vi ser for vores indre blik. De ord vi bruger. De mønstre vi lever i og gentager mere eller mindre bevidst. Mange gange lever vi med overbevisninger der styrer os i bestemte retninger, nogle er gode og givende retninger andre mindre gode.

Alle disse tanker, billeder og mønstre, fremkalder en fysisk reaktion i vores krop. Prøv en gang at forestille dig at du bider i en saftig citron – forstil dig frugtkødet og citronsaften i din mund og læg nu mærke til at du begynder at producere mere spyt. Lige som forventningen om mad, når du er rigtig sulten, kan fremkalde mundvand. Kroppen har allerede sat gang i fordøjelsen, alene ved tanken og forventningen om mad. Det er et lille eksempel, men forestil dig hvad kroppen ellers kan sætte i gang ved andre billeder og tanker. Stresshormoner adrenalin og cortisol ved en forestående eksamen eller rejse. Hjertebanken og et indre brus ved tanken om ens elskede. Tanker og billeder er kraftfulde og styrer din krop og din færden.

Er du bevidst om dine tanker, ord og følelser, dine indre billeder? Tager du dem alvorligt? Forstår du budskaberne og hvad de gør ved dig? Ved at forstå og ændre vores tanker og ord, vores mønstre og indre billeder af vores liv, kan vi ændre de kropslige reaktioner og få et bedre helbred, en stærkere og sundere krop og et glædesfyldt liv.

Mange af disse mønstre og tanker blev indprintet tidligt i vores liv, andre er kommet hen ad vejen. At få set på dem, få bevidstgjort dem hjælper os til at kunne give slip på det der styrer os i en negativ retning. Når du kan se dig selv, kan du også hjælpe dig selv. Du er ikke længere et offer for det du blev indprintet, for dine tanker og følelser, men kan styre dem og bevidst vælge din vej.

Behandlingen varer ca. en time og et kvarter, hvor vi har god tid til, igennem samtale at se dybere ind i dine problemer. Få bevidstgjort din indre verden, så du kan se og forstå dig selv. Med denne viden har du magten til at flytte dig. Sidste del af behandlingstiden arbejder vi med zoneterapi for at få kroppen med, så den kan integrere, slippe, afbalancere og støtte din proces.

Kærlig hilsen Stina

Stinas Zoneterapi – Zoneterapi i Randers