Klinikken er åben igen

Nu er klinikken åben igen. Der er stadig restriktioner fra Sundhedsstyrelsen som jeg skal overholde. Derfor er min onlinebooking ikke åben endnu, jeg skal sikre mig at du er helt på toppen når du kommer i behandling og ikke har været i kontakt med syge. Har du bestilt en tid og begynder at følg dig sløj skal du aflyse. (min bestemmelse om for sent afbud bortfalder indtil tingene er normale igen) Derfor skal du ringe for at bestille en tid. Du er også velkommen til at skrive til mig, så ringer jeg dig op.

Der er også ekstra fokus på hygiejen og du skal vaske og spritte hænder inden du kommer ind i klinikken. Det er ligeledes også vigtigt at dine fødder er rene inden behandling. Jeg har vådserviettet klar i klinikken til dig.

Håber vi snart ses.

Kærlig hilsen Stina

Stinas Zoneterapi – Zoneterapi i Randers