“Jeg har det godt”

I denne periode behandler jeg en klient med diagnosen Svær depression. Det er en tung tilstand at være i, at se verden og sig selv som to uforenelige størrelser. Der er sorg og gråd, mindreværd og tab af livskvalitet. Kroppen og sindet lukker sig mere og mere om sig selv og depressionen vokser.

Gang på gang må jeg sande effekten af zoneterapi (jeg bliver ofte selv helt målløs) Allerede efter tre behandlinger var der mærkbare forandringer; kroppen var tydeligt mere afslappet, klienten havde ikke haft grædeture en hel uge, der var igen glød i ansigt og en ny spirende indre tillid kunne mærkes.

Jeg spørge altid mine klienter hvordan de har det når behandlingerne er ovre, og svaret efter denne behandling klang langt dybere end ellers ”Jeg har det godt”

Zoneterapi i Randers