Gavekort til ægte luksus

Der er stemmer i tiden som taler om en ny slags luksus.

Luksus har i mange år været forbundet med det, at have mange penge og mulighed for at smykke sig med bling bling og leve i sus og dus. Dyrt og lækkert, al sammen noget der var forbundet med penge og prestige, fuld fart frem og materiel overflod.

Stemmer i tiden taler nu om luksus i form af tid. Tid er den nye luksus. Tid, fordybelse og ro. Noget der på mange måder står i kontrast til det luksusbegreb vi synes at kende. Det at have tid betyder nu overskud. Det at kunne finde ro i vores verden i dag, betyder overskud. Det at tillade sig selv at stige af ræset for en stund og dykke ned i fordybelse betyder overskud. Luksus er ikke nødvendigvis økonomisk overskud længere men menneskeligt overskud. Overskud til nydelse og sansning. Der er en opvågning i tiden nu, til at værdsætte den dybe og rige verden der ligger i stilheden, i god tid, i fred og ro og i selvomsorg. Rigdommen i at tage sig tid til at sanse og bare være. At tage sig tid. Det er ægte luksus.

Du har nu muligheden for at give dig selv eller en kær luksus af den helt nye slags og så med rabat.

Gavekort til zoneterapi eller Access Bars 400kr (før 500,-) tilbudet gælder t.o.m. 21/12 2018 Lyder det godt? Det tror jeg nok det gør…bling bling ;-D