Forstå din krops signaler

Når kroppen reagerer med smerte eller ubalance er der et budskab i det. Et budskab om at noget ikke er som det skal være. Det er logisk nok, men nogen gange kan det være svært at forså hvad det er, som ligger til grund for det vi mærker. Har vi fået en skade, overbelastet os selv eller spist forkert kender vi svaret. Men hvad med de gange hvor der tilsyneladende ikke er en logisk forklaring?

Rigtig mange mennesker oplever sådanne perioder i deres liv- ja mon ikke vi alle gør? Hos nogen forsvinder ubehaget igen efter noget tid og selvkærlig omsorg, men hos andre bliver det kronisk. Hvorfor? Måske er der lige så mange svar som der er mennesker

Noget af det zoneterapi kan, er at hjælpe kroppen med selv at hele og komme i balance. Lige som kroppen selv kan hele et sår, kan den også selv hele andet, hvis vi lader den og hjælper den. Nogen gange har vi brug for at forstå hvor vi går fejl, andre gange kan kroppen helt af sig selv.

Jeg kan hjælpe dig med at se dybere ind i årsagerne, jeg kan guide dig ind i en retning som vil støtte kroppens helingsproces og sammen med dig mærke ind hvad din krop fortæller.

Jeg trækker på min viden som udspringer fra bla kinesisk traditionel medicin, læren om det holistiske menneske, klarsyn og klarfølelse og på egen erfaring indenfor kropspleje, psyke og spiritualitet.

Book her – du er velkommen

Stinas Zoneterapi – Zoneterapi i Randers