En ny klinik

Klinikken har jeg flyttet hjem til mig selv, efter flere år ude i den store verden. Det føles godt at arbejde hjemmefra igen. De første måneder var det med en vejrende finger i luften, for lige at mærke om det holdt vand. Det gjorde det, så nu bliver det mere permanent – i alt fald nogle år. Jeg kan lide at flytte mig rundt i takt med at min egen energi og mine egenskaber forvandler sig. Jeg er altid i proces med mig selv og i mit virke. Det holder mig åben og smidig og jeg lærer nyt om livsprocessen, og derved med en større indsigt og en bredere palet at spille på.

Her hvor jeg er nu, handler det meget om at integrere det spirituelle/åndelige aspekt i det fysiske/kropslige. At forstå mere af det, at have en krop i relation til alle de lag vi lever i, både det helt jordnære og mekaniske, til følelsers og tankers kraft, og til det helt gennemsigtige i ånd og energi.

Disse dage arbejder jeg løs på at skabe en klinik som afspejler, det du vil blive mødt med når du kommer. Der er ikke meget at se endnu, men du kan da lige se en malet væg.. og ja.. work in progress.

Jeg glæder mig meget til at vise dig klinikken når den står klar.