Din fordøjelse, dit velbefindende

Du kender det sikkert godt – det der med fordøjelsen….når den fungere er vi godt tilpas. Vi optager det vi skal, vi får energi i kroppen og vi renser ud. Men når den ikke fungerer kan det være svært at bevare overskuddet. Vi mister energi, kan blive irritable og urolige, får måske symptomer som kvalme og hovedpine. Vi føler os trætte og i mangel af vitalitet, måske ophobes der væske i kroppen, måske føles kroppen øm, og sindet bliver tungt og trist.

Der er meget forskning omkring fordøjelsen, Det er ved at blive almindelig kendt hvilken betydning fordøjelsen egentlig har på vores velbefindende.

Jeg har i gennem årene haft mange på briksen med netop fordøjelsesproblemer, voksne, børn og babyer, som har fået hjælp af zoneterapien.

Zoneterapi kan have en naturlig afspændende effekt, en naturlig opbyggende effekt og kan sætte kroppen i bevægelse så peristaltik og flow aktiveres. Zoneterapi kan hjælpe dig med at give slip på det som ikke længere giver næring, med at vende følelser, med give nyt håb og liv.

Book tid her