At finde tilbage

Forandringens vinde blæser ind over os. Kan du mærke det? Vi lever i en brydningstid både set over en mangeårig periode men også netop nu. Der er nye åbninger, andet lukker sig i. Det kan føles som om man hvivler rundt lige som efterårsbladene. Det er svært at holde jordforbindelsen og balancen i sådanne tider. Der kommer nemt angst, forvirring og tvivl. Vi kan snuble og rystes. Gentagende gange oplever jeg nødvendigheden i at søge tilbage til min krop og tilbage til forbindelsen med jorden. Disse rystelser vækker mig og forstyrre mig, men de kan, hvis jeg er vågen, hjælpe mig med huske at vende hjem i mig selv igen og igen. Det er så nemt at tabe sig selv og blive frustreret i tilværelsens foranderlighed. Men ser vi et niveau dybere er denne tid en kærkommen lejlighed til at øve sig i at stå tæt ved sig selv. At blive i sin krop og synke ned i mulden, har jeg lyst til at sige.
 
Jeg elsker at gå ture, og mærke mine fødder og ben når jeg går. Nogen gange elsker jeg at lægge mig direkte på jorden og slappe af. Der er som om, at alt det jeg forlod i mig selv pga. uroen og forvirringen vender tilbage, når jeg ligger der. Jeg bliver tryg igen. Der er en favn tæt på jorden.
At arbejde med den direkte kontakt til dine fødder og din krop, at søge tilbage til rødderne, til hjemmet indeni, vil genskabe balancen. Det er her du finder den sande støtte.