Clairvoyance

Jeg stiller mig til rådighed for det, som er dig lige nu – det som din guidning ønsker, du skal have dybere kontakt med, for at hjælpe dig på din vej.

Jeg ser din sjæls kvaliteter og jeg ser hvor du lægger blokeringer i vejen for dig selv. Jeg fornemmer dine længsler og drømme. Og jeg ser hvor du har mulighed for at udvikle dig. Jeg ser dig i dit lys – jeg ser dig fra hjertet.

Det der ofte bliver formidlet igennem mig har et dybere udspring end fx.farven på dine sofapuder eller hvor dine nøgler er, ting som allerede er. Ofte er det poetiske billeder, med tråde til arketyper og sanselige fornemmelser som taler til din sjæl, og dybere områder i dig. Ofte handler det om at integrere din sjælskvaliteter i dit jordiske menneskelig liv, om samspillet med dig og din sjæl, om at udfolde dig her på jorden med det du har med.

Jeg ser også hvad du skulle have med fra tidligere liv som enten kan være støttende eller påvirke dig i negativ retning. Jeg har gode erfaringer med at kunne fjerne eller flytte tung energi så du kan hæve dig i vibration og mærke en anden lethed og glæde. Jeg oplever ofte at mine klienter pludselig mærker kropslig forandring og forstår hvad der foregår på et dybere plan.

Indimellem kan være svært for den rationelt tænkende hjerne at forstå – lidt lige som til fulde at forstå kunst og musik, myter og drømme, men som vi alligevel forstår på et andet niveau. Jeg hjælper dig på bedste beskub at med at forstå og tolke beskederne, så du går herfra med en følelse at du har haft kontakt til noget andet og mere i dig, men også med en følelse af klarhed og retning. Du bliver mødt på et dybere niveau.

Mit dybeste ønske som clairvoyant er at hjælpe dig til at møde dig selv i kærlighed og glæde over det som du er. Et dybt ønske om at stille dig bedre.

Der er ofte naturlig energihealing i sessionerne.

Anmeldelser

“Jeg føler mig set – selv gennem telefonen”

Jeg havde den 21/2 en telefontid hos Stina Øhrberg. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, og var spændt på, hvad jeg ville få ud af det. Hvor meget kan fornemmes gennem en telefon? Er der mon noget at arbejde med fra og med mig? Den slags svævende tanker, mange nok gør sig, når de stikker en nysgerrig tå i vandet på det spirituelle plan. Og jeg må sige, jeg blev både overrasket og på den gode måde overvældet. Stina var sød og imødekommende og fik ret hurtigt en fornemmelse af mig og de ting, der både er gode, men som også kræver arbejde ved mig. Hun er poetisk og favnende i sin måde at tilgå tingene, og jeg følte mig set – selv gennem telefonen. Jeg har efterfølgende kunnet mærke en fornyet energi og varme strømme igennem mig, og de redskaber, jeg fik at arbejde med, har givet mig nogle gode påmindelser til både hverdagen og fremtiden! Jeg kan på det varmeste anbefale en snak med Stina. Man bliver glad af det og man får øjnene op for nogle af de ting, der kan tynge mere, end man lige gik og troede! ❤ Inge Greis

“Mine styrker og udfordringer kom frem i lyset…”

Jeg har været så heldig at få en læsning af dig, Stina. Det var en fornøjelse at blive set på godt og “ondt”. Mine styrker og udfordringer kom frem i lyset, så jeg bedre kan manøvrere i det, at være mig – med alt hvad jeg indeholder og har potentiale til at udfolde 💚 Jeg oplevede tiden og læsningen “flyve afsted”. Helt klart en oprigtig anbefaling fra mig til dig, skønne væsen 💚 Linea Bjerrum Nielsen

Svaret ligger for mine fødder

Af hjertet tak for den smukke session. Jeg har siddet længe i efterfølsomhed og noteret både de ting du kunne mærke og beskrive samt mine egne reflektioner ind i det . Alt stemmer og gir mig en ny dyb ro og k i at jeg – i hvert fald det meste af tiden har været på rette vej. Jeg har altid følt og hørt en indre hvisken efter et højere kald – en dybere mening med livet.

Nu har jeg svaret. Og det ligger lige der for fødderne af mig. Ned i det enkle – det nære – nærende – med hjertet – i kærlighed. Det giver en stor følelse af dyb ro

Tak for din læsning. Tak for din skønne måde at formidle på. Af hjertet tak for dig

Kærlig hilsen Jette Nørgaard 24/2 ’22

“Hun sagde ting som virkelig gav genlyd i mig..”

Jeg havde en clairvoyance med Stina over telefonen, hvilket var første gang for mig

Jeg var meget spændt på, hvordan ”forbindelsen” ville føles over telefonen, især fordi jeg aldrig har mødt Stina. Men jeg blev virkelig positivt overrasket. Det føltes meget intimt og trygt, og Stina var meget fortællende og forklarende i forhold til hele processen. Hun sagde ting som virkelig gav genlyd i mig, som rørte mig dybt, og ting som efterfølgende har rumsteret i mit hoved. Flere af de billeder Stina fin ind passede i overført betydning ret godt på den virkelighed jeg gennemgår i mit liv. Alt i alt en superfin oplevelse.

Mette Telefoni 19/2 ’22

“Jeg føler mig i den grad set for dén/det jeg er.”

Tak for sessionen. Jeg føler mig i dén grad, set for dén/det jeg er. Selv om ”jeg godt ved hvad jeg skal”, er jeg ikke begavet med klarsyn…..men navigerer og orienterer mig, efter intuition/mavefornemmelse og – ja – hjertet. …….. Derfor er det alligevel rigtig rart, at blive bekræftet i dette, fra en anden kanal – at det ikke bare er tankespind, egofims og megalomi. Det konsoliderer mig på min vej og giver mig mere mod, til at stå ved hvem/hvad jeg er.

Tak for at formidle de! Det er mere værdifuldt end du aner!….

Jesper Feldager 22/2 ´22