Baby- og børnezoneterapi

Baby- og børnezoneterapi

Lige som hos voksne er zoneterapi til babyer og børn gavnlig på en lang række ubalancer i  kroppen. Zoneterapi er effektivt, naturligt og uden bivirkninger.

Hos babyer viser ubalancerne sig ofte som:

Babybehandling

Mavekneb
Forstoppelse
Dårlig søvn
Uro/utilpashed
Skrigeture
Øreproblemer
Luftvejsproblemer
Stress i begyndelsen af livet

Kontakt altid læge eller sundhedsplejerske, inden du bestiller tid til zoneterapi, så du kan få afklaret hvad problemet kan være!

Børn reagerer hurtigere og kraftigere på zoneterapi end voksne og der ses hurtigere resultater. Behandlingerne er derfor kortere. De kan varer fra bare 5 minutter til 25 min. Det er barnet der afgøre hvor længe. 3-5 gange zoneterapi er ofte nok.

Behandlingen

Alle børn reagerer forskelligt på behandlingen. Nogle bliver rolige og glade, andre kan græde og være urolige. Begge måder er lige normale. Nogle babyer kan lide at ligge på briksen andre vil hellere sidde eller ligge hos forældrene. Det har ingen betydning for behandlingen.

Hvis der ikke efter 3-5 ganges behandling ses resultater hos baby, behandler jeg moren (gerne med barnet på maven). Mor og barn er tæt forbundet, derfor kan behandling på denne måde give bonus. Er mor i balancer er barnet generelt også.

Jeg starter behandlingen med at skabe god kontakt til baby. Jeg fornemmer hele tiden hvor barnet er og lader barnet bestemme farten.

Jeg behandler med massage og rolige tryk på foden. Det er blidt og gør ikke ondt. Nogle punkter på foden kan være ømme og det viser baby ofte med at trække foden til sig. Jeg behandler også på kroppen med blide strøg, massage eller akupressur som støtter zoneterapien.

Reaktioner

Børnezoneterapi

Reaktionerne efter behandlingerne kan være bedring af symptomerne eller forværring (det første døgn), mere ro, mere søvn, generel veltilpashed, forandring i afførringen (farve/hyppighed), mere tørst, større appetit. Nogle børn kan også få feber. Det er normalt og ikke farligt. Børn får lettere feber end voksne, fordi deres nervesystem ikke er helt færdigudviklet. Hvis man som forældre bliver urolig eller utryg ved efterreaktionerne er det altid en god idé at søge læge.

Følg altid mavefornemmelsen. I som forældre ved allerbedst hvad jeres barn har brug for.